• Veliki izbor  
     aktivnosti za svačiji ukus

Kulturno-umjetnički, duhovni i sportski život u opštini Kozarska Dubica izuzetno je bogat tokom cijele godine. Raznovrsni pozorišni i filmski repertoar, brojni koncerti renomiranih izvođača zabavne i narodne muzike, kao i razni muzički festivali i sportska takmičenja, odvijaju se od januara do decembra. Ipak, Dubica je poznata po čuvenom Dubičkom kulturnom ljetu i mnoštvu sadržaja koje ono obuhvata, od kojih su najinteresantnija dva tradicionalna, vjerska, narodna zbora: Petrovdanski sabor, koji se slavi u samom gradu, nizom manifestacija i narodni zbor na Preobraženje, 19. avgusta svake godine, kod manastira Moštanica. U sklopu zbora se održava i takmičenje pjevača izvornih krajiških pjesama.

U saradnji sa prosvjetnim i kulturno umjetničkim društvima, u ljetnjim baštama Zepter hotela izvode se etno, duhovne i svjetovne pjesme, organizuje smotra folklora i narodnog stvaralaštva, kao i poetske večeri uz muzičku podlogu.

Tokom cijele godine smjenjuju se i koncerti lokalnih bendova različitih muzičkih žanrova, kao i gostovanja najpoznatijih DJ-eva iz zemlje i inostranstva. 

Organizacija svih izleta i propratnih sportskih i kulturnih aktivnosti je u aranžmanu Zepter Hotela, čije će ljubazno osoblje izaći u susret svakoj vašoj želji i zahtjevu.